România la Târgul de Turism „Les Thermalies” Paris, Franța

În perioada 19 – 22 ianuarie 2017 se desfășoară la Paris cea de-a XXXV-a ediție a Târgului de Turism „Les Thermalies”, care va avea loc la Carrousel du Louvre, spaţiu expoziţional situat în centrul capitalei franceze (sub Muzeul Louvre).

„Les Thermalies” este considerat cel mai important târg de termalism şi talasoterapie din Franţa, unde vizitatorii îşi pot alege viitoarele vacanţe de vară, combinând odihna cu recuperarea sau întreţinerea sănătății.

Oferta prezentată este una de actualitate şi de perspectivă, turismul de sănătate fiind una din formele de turism cele mai solicitate pe plan internaţional de către categoriile de vârstă tot mai diferite. În acest sens, prezenţa ţării noastre, care are peste 2.000 de surse minerale și termale (33% din sursele Europei) este extrem de importantă, turismul de sănătate având mari şanse de dezvoltare pe viitor.

Printre cei peste 300 de expozanți, România este prezentă la ediția 2017 cu stand național. După o absență la edițiile din 2014 și 2015, țara noastră participă din nou la acest târg esențial pentru turismul de profil din Europa. Standul nostru este situat în zona “Thermes et Thalasso à l’international”, poziția E25.

Împreună cu Ministerul Turismului (fosta Autoritate Națională pentru Turism) vor mai participa la târg reprezentanți ai tour operatorilor din România, dar și parteneri din Franța, Belgia și Luxemburg.

Tot în cadrul târgului, joi, 19 ianuarie 2017, începând cu ora 17:30, va avea loc conferința: “Ghidul vacanțelor pentru relaxare și anti-stress în România”. Evenimentul va fi susținut către de Luciana Păunescu, tematica respectivei zile fiind “cure anti-stress”.
Mai mult, România va prezenta un nou concept pentru vacanțe reușite, mergând pe ideea de a „îi lăsa pe alții să se ocupe de dumneavoastră”.

Manifestarea beneficiază de o puternică campanie de promovare prin intermediul televiziunii, dar şi prin numeroasele inserţii publicitare în cadrul ziarelor de mare-tiraj distribuite în gratuit sau a unor reviste de specialitate. Participarea la acest târg de turism permite o amplă promovare a României turistice pe piaţa franceză de termalism și talasoterapie.