România se prezintă la Moscova ca destinație turistică

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Pavel – Nedea, se va afla în perioada 27-29 ianuarie 2016 la Moscova, Federația Rusă, unde va conduce o delegație oficială din care mai fac parte reprezentanți ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, agenţii de turism specializate în incoming şi companii hoteliere din staţiuni balneare românești.

În cursul vizitei oficiale vor avea loc întrevederi cu reprezentanții Agenției Federale pentru Turism din Federația Rusă și ai Uniunii Industriei Turistice din Federația Rusă.

De asemenea președintele Anca Pavel-Nedea se va întâlni cu Excelența Sa, domnul Vasile Soare, ambasador al României în Federația Rusă.

La workshop-ul din 28 ianuarie, găzduit de Ambasada României la Moscova, și-au anunțat prezența peste 100 de agenții de turism din Federaţia Rusă și au confirmat participarea peste 35 de reprezentanţi media.

Vor avea loc prezentări ale României ca destinație turistică, iar discuțiile se vor referi la preferinţele turiștilor ruși de vacanţă și ofertele speciale pentru ei.

”România este o țară cu un important potențial turistic, format dintr-o gamă largă de obiective naturale, culturale și istorice. Intenția noastră este să oferim informații cât mai complete despre regiunile și numeroasele atracții turistice din România. Autenticitatea, natura și cultura sunt cuvintele cheie care surprind esența României, o țară dinamică, cu o istorie bogată, o cultură impresionantă și inegalabile frumuseți naturale. Federația Rusă este una din pieţele prioritare pe care Autoritatea Națională pentru Turism își concentrează eforturile și atenţia in vederea creşterii numărului de turişti străini in România” a declarat Anca Pavel-Nedea, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism.