Romania se promoveaza in Marea Britanie si in intreaga lume la World Travel Market

Presedintele Autorității Naționale pentru Turism, doamna Anca Pavel-Nedea a avut la WTM o serie de intalniri importante din perspectiva noii strategii de promovare turistica a Romaniei. Seful turismului romanesc a primit in standul national reprezentanti ai unor companii de marketing de prestigiu, posturi de televiziune internationale, consultanti in domeniul turismului de afaceri (MICE), dar si a catorva dintre cele mai importante linii aeriene ce leaga Romania de restul lumii.

Concret, la WTM 2016 au inceput negocierile pentru promovarea Romaniei ca destinatie de vacanta in toate anotimpurile pe Travel Channel. Un alt format de promovare va prezenta tara noastra drept un loc sigur de relaxare, ofertant atat ca destinatie de city break, cat si ca locul ideal pentru o casa de vacanta,  in cadrul unor emisiuni ale postului Fine Living Network.

De asemenea, ANT este in discutii cu postul History Channel pentru realizarea unei serii de emisiuni cu titlul #romania100, prezentate de Razvan Marc, seful Biroului de Promovare Turistica de la Londra si cunoscut realizator de emisiuni turistice din Romania. Filmarile #romania100 vor avea loc anul viitor si pregatesc anul 2018, cand tara noastra isi asteapta oaspetii din intreaga lume la aniversarea centenarului.

“#romania100 va prezenta povestea turbulenta a Romaniei de la regat la dictatura comunista si pana la democratie, vazuta din prisma catorva dintre cei mai importanti ambasadori ai turismului romanesc, dar va pune accent pe Romania de azi, o tara ca o experienta de viata care merita traita”, a declarat Anca Pavel Nedea.

Astazi, in ultima zi a targului de la Londra, Presedintele Nedea va participa la Summitul Ministrilor si va acorda un interviu amplu postului de televiziune Euronews.

Tot la Londra, pe 10 noiembrie, Anca Pavel Nedea va lua parte la cel mai important eveniment al sfarsitului de an in domeniul turismului, the “International Travel Crisis Management Summit”.

World Travel Market se desfasoara la Londra intre 7-9 noiembrie 2016. Conform celor 46 de co-expozanti prezenti in standul national aceasta este cea mai bine organizata participare a Romaniei la WTM din ultimii ani.

razvan-marc