Primul concurs de inițiative în turism

Organizația Mondială a Turismului, în parteneriat cu Globalia, cel mai mare grup de companii turistice independente din Spania a lansat Primul concurs de inițiative în turism menit să descopere proiectele cele mai avangardiste care vor călăuzi transformarea sectorului turistic spre creare de locuri de muncă, durabilitate și incluziune.

Concursul va fi forța motrice în turism pentru acțiuni de vârf și creșteri la nivel internațional, oferind o platformă excelentă pentru cei mai avangardiști inovatori în turism pentru a colabora cu cei mai buni investitori și parteneri de afaceri din lume. Inițiativele vor concura pentru oportunitatea de a schița un proiect pilot la una dintre companiile turistice independente ale grupului Globalia, din Spania.

După depunerea cererilor, 20 dintre candidații de vârf vor fi selectați și vor primi o sponsorizare pentru a-și promova ideea în fața unui juriu de lideri în turism, inclusiv investitori globali de top, la celebrarea oficială a Zilei Mondiale a Turismului din 27 septembrie 2018, la Budapesta, în Ungaria. Juriul va selecta apoi 10 finaliști care vor fi invitați să participe în cadrul ediției din 2019 a Târgului internațional de turism FITUR (23-29 ianuarie 2019, Madrid, Spania) pentru premiul final de proiectare a unui proiect pilot cu Globalia.

Candidații sunt invitați să aplice online înainte de termenul limită, 3 septembrie 2018. Pentru a depune o cerere și pentru a afla mai multe informații despre concurs, se poate consulta pagina de internet oficială a concursului : http://www.tourismstartups.org/

Comisia Europeană

Organizația Mondială a Turismului

Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică

Organizația pentru Cooperare Economică la Marea Neagră

Acordul Parțial Extins pentru Itinerarii Culturale

Comisia Europeană pentru Turism

Inițiativa Central Europeană

Agenția Europeană de Mediu

Centrul Dunărean de Competențe

 

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support