PROIECT DE PROCEDURĂ

(13 mai 2022) În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului aduce la cunoștința publicului textul următorului proiect de procedură:

Implementare a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile

 

Propunerile, sugestiile şi opiniile privind proiectul de act normativ se primesc în termen de 10 zile de la data publicării la adresa de e-mail: dezbateri_publice@mat.gov.ro.

Având în vedere că proiectul poate suferi modificări, toate solicitările primite până la aprobarea și publicarea actului vor fi înregistrate ca propuneri, sugestii şi opinii, fără a primi răspunsuri punctuale.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support